Poliţiştii timişoreni au reţinut un pedofil care făcea poze victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedofilul reţinut miercuri dimineaţa
Pedofilul reţinut miercuri dimineaţa

Un bărbat în vârstă de 43 de ani l-a agresat sexual pe un minor de 10 ani, pe 24 februarie, obligându-l la relaţii sexuale orale. Pedofilul i-a făcut poze băiatului chiar în timp ce abuza de el.

O familie din Timişoara este îngrozită după ce copilul de numai zece ani le-a povestit cum un bărbat l-a obligat să îi facă sex oral. Vinerea trecută, micuţul a ieşit în faţa blocului să se joace, când pedofilul i-a oferit 30 de lei pentru a-l însoţi într-o zonă mai retrasă. Aici, bărbatul l-a obligat să îi facă sex oral. Ba mai mult, acesta şi-a şi filmat victima, în timpul perversiunii.

Bărbatul l-a "cules" pe minor chiar pe stradă, ademenindu-l cu 30 de lei. În această dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţa agresorului, percheziţionând locaţia pentru materiale pornografice, confiscând două aparate foto. Miercuri dimineaţa, bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Timiş şi a fost reţinut pentru 24 de ore. A fost dispusă începerea urmăririi penale.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea unui bărbat, suspect că ademenit un copil pentru întreţinerea de raporturi sexuale. În cursul acestei dimineţi, a fost efectuată o percheziţie la adresa suspectului, deoarece, conform declaraţiei minorului, a rezultat faptul că ar fi fost filmat în timpul perversiunilor sexuale. În urma percheziţiilor, au fost ridicate două aparate foto care urmează să fie expertizate, în prezenţa unui criminalist", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite