O fetiţă de 11 ani din Statele Unite şi-a donat economiile căţeilor de la adăpostul din Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa care şi-a donat banii. FOTO: Redeşteptarea
Micuţa care şi-a donat banii. FOTO: Redeşteptarea

Laura Natalie Pârvulescu, o fetiţă de doar 11 ani care locuieşte în SUA, le-a făcut o mare bucurie reprezentanţilor Asociaţiei "Free Amely 2007" din Lugoj.Fetiţa a venit să-şi viziteze bunicii, care sunt lugojeni, şi şi-a dorit foarte mult să viziteze adăpostul de câini din oraş, conform Redeşteptarea.

Laura a venit în Lugoj pentru a-şi vizita bunicii. Tot atunci, ea a hotărât să meargă şi la adăpostul de câini din oraş. Cu ocazia vizitei la adăpost, micuţa le-a cumpărat câinilor mâncare în valoare de 120 de dolari, bani adunaţi de tânără din vânzarea de prăjituri şi sucuri într-un campus studenţesc din SUA, relatează Redeşteptarea.

"Acest copil este un exemplu pentru noi toţi.Donaţia făcută de ea a fost de mare ajutor pentru câinii îngrijiţi de noi. Deşi avea posibilitatea să facă orice cu banii câştigaţi de ea, aceasta a ales să ne ajute şi nu putem decât să-i mulţumim pentru acest lucru", a declarat - pentru Redeşteptarea - Elena Balaj, preşedinta Asociaţiei "Free Amely 2007" din Lugoj. Tânăra îşi doreşte să ajute câinii fără stăpân din Lugoj şi în vacanţele viitoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite