Nuntă ţigănească de poveste: caleaşcă regală trasă de cai, rochii luxoase şi maşini de sute de mii de euro! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta ţigănească din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea
Nunta ţigănească din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea

Nepoata bulibaşei din Lugoj s-a măritat astăzi. Nunta ei a blocat tot centrul oraşului, după ce o maşină a Poliţiei Rutiere a supravegheat zona din faţa bisericii unde urma să-şi facă apariţia alaiul unei nunţi de rromi. „Spectacolul“ nu s-a oprit aici. Cele mai luxoase mărci de maşini şi chiar o caleaşcă au „inundat“ oraşul.

Efective ale Poliţiei Locale Lugoj, dar şi o maşină a Poliţiei Rutiere, au supravegheat de dimineaţă zona din faţa Bisericii Adormirea Maicii Domnului, locul unde urma să-şi facă apariţia alaiul unei nunţi de romi. Aceştia au interzis parcarea maşinilor între trecerea de pietoni de la liceul "Iulia Hasdeu" şi Şcoala Nr. 3, iar pentru a se asigura că niciun lugojean nu mai parchează acolo, au izolat locul cu o panglică pe toată distanţa de câţiva zeci de metri, după cum relatează Redeşteptarea.

DAŢI CLICK PENTRU O GALERIE FOTO!

Nunta ţigănească din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea

Nunta nepoatei bulibaşei romilor din Lugoj nu are limită  de buget: autoturisme de lux, ţinute din cele mai scumpe, invitaţi de marcă, chelneri care să le servească şampanie şi aranjamente florale, o nuntă desprinsă parcă din poveşti. În faţa casei de pe strada Caransebeşului au fost etalate maşini Ferrari, Rolls Royce sau Hummer, dar şi caleaşca ce i-a dus pe miri la cununie, conform site-ului redesteptarea.ro.

DAŢI CLICK PENTRU O GALERIE FOTO!



De la eveniment nu au lipsit nici curioşii, astfel că zeci de persoane au stat şi au privit cum cei din comunitatea romă se pregătesc de sărbătoare. Alaiul de nuntaşi a ajuns la Biserica cu două turnuri în jurul orei 15.00. Timp de aproximativ o oră cât au stat în biserică, circulaţia s-a desfăşurat cu greu în zonă. Chiar dacă poliţiştii le-au asigurat locurile dinainte, unele dintre maşinile nuntaşilor nu au fost parcate tocmai regulamentar, astfel că traficul a fost îngreunat, mai ales la plecarea alaiului din faţa bisericii. După ce au petrecut câteva ore în centrul oraşului, nuntaşii au continuat cheful la restaurant, după cum arată sursa citată.

Nunta ţigănească din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite