Nicolae Robu, primarul Timişoarei: „Blaga va candida în Timiş pentru că aici e unul din puţinele colegii în care are şanse“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Primarul Timişoarei (PNL) a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se teme de candidatura lui Blaga pentru parlamentare, dar a precizat că şi-ar fi dorit să fi fost vorba de Mihai Răzvan Ungureanu.

Nicolae Robu a spus că este sigur pe formaţiunea politică din care face parte, în ceea ce priveşte alegerile parlamentare. „Vasile Blaga va candida aici pentru că aici e unul din puţinele colegii în care are şanse. Cred că vom câştiga, oricum, şi împotriva lui Blaga, deşi este competitiv“, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai spus că şi-ar fi dorit să fie în competiţie cu Mihai Răzvan Ungureanu, în locului lui Blaga. „Regret că nu a candidat MRU. Aş fi avut o mare plăcere! Am fi arătat care e adevărata valoare politică a acestui personaj“, a mai declarat Nicolae Robu în conferinţa de presă care s-a încheiat în urmă cu câteva minute.

Candidatura lui Blaga, oficială

PD-L Timiş a anunţat ieri o listă provizorie de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Pe lângă Blaga, lista conține și alte nume cunoscute. Printre candidați se află Valeriu Tabără, Alin Popoviciu, Gheorghe Nodiți și Gheorghe David. Pentru cele 14 colegii, lista îi mai cuprinde și pe: Mihăiță Bojin, Dorin Cândea, Aurel Frugină, Tiberiu Lelescu, Marinel Pașca, Marin Popescu, Petru Roman, Alain Rus și Cornel Sămărtinean. De pe listă lipsesc totuși alte nume importante, cum ar fi Constantin Ostaficiuc, Marius Dugulescu sau Dorel Borza. Vasile Blaga este în prezent senator bucureștean, președinte al Partidului Democrat - Liberal și fost președinte al Senatului României.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite