Morga spitalului din Lugoj poate fi închiriată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morga din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea
Morga din Lugoj. FOTO: Redeşteptarea

Un spaţiu din cadrul laboratorului de anatomie patologică al Spitalului Municipal Lugoj (SML), mai exact o parte din morgă, cu o suprafaţă de aproximativ 28 de metri pătraţi, este scos la licitaţie în vederea închirierii, conform publicaţiei Redeşteptarea.

„Noi închiriem un spaţiu în cadrul laboratorului pe care firma care va câştiga licitaţia va trebui să îl igienizeze, să îl racordeze separat la utilităţi, la apă şi gaz, şi să îl doteze cu un frigider pentru păstrarea cadavrelor, frigider la care şi spitalul va putea avea acces, deoarece noi nu deţinem o astfel de instalaţie frigorifică“, a declarat Teodora Mateescu, purtător de cuvânt SML, pentru Redeşteptarea.

Licitaţia va avea loc în data de 20 august, preţul minim de pornire fiind de 10 lei pentru un metru pătrat, preţ stabilit în conformitate cu o hotărâre a consiliului local. La data respectivă, până la ora 10, cei interesaţi se mai pot înscrie la licitaţie prin depunerea ofertelor, oferte ce se vor deschide la ora 12, când se va stabili şi câştigătorul licitaţiei.

„Până în prezent şi-au manifestat interesul două firme cu activitate în domeniu care s-au şi înscris pentru licitaţie. Este singurul spaţiu pe care spitalul îl scoate la licitaţie în vederea închirierii acum. Alte spaţii disponibile nu sunt şi nici nu vor fi pentru viitor“, a mai spus Teodora Mateescu pentru sursa citată anterior.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite