Poliţiştii de frontieră din Timiş au prins trei pakistanezi care trecuseră vama ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în ultimele 24 de ore un grup de migranţi, format din trei persoane, care a intrat ilegal în România din Serbia. În cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat pe câmp un grup de migranţi, format din trei bărbaţi. Persoanele descoperite nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii de frontieră au procedat la conducerea acestora la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. S-a stabilit că bărbaţii depistaţi sunt cetăţeni din Pakistan cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de  ani.

În cadrul primelor cercetări cu toţii au declarat că intenţia lor este de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză. Pe numele celor în cauză au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite