Doi sârbi care treceau vama pe jos, în judeţul Timiş, au fost opriţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat două persoane care se îndreptau dinspre Serbia spre România, încercând să evite controlul vamal. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertizare pentru a-i opri.

Vameşii au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, doi bărbaţi care se îndreptau dinspre Serbia spre România, pe jos, pe câmp. Imediat s-a declanşat o acţiune pentru reţinerea şi conducerea celor în cauză la sediul Sectorului, pentru verificări. Pentru reţinerea celor doi a fost necesară folosirea armamentului din dotare, prin tragerea a patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Cei doi reţinuţi nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care poliţiştii de frontieră i-au condus sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru clarificarea situaţiei. S-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni sârbi, Sava S., în vârstă de 21 ani şi Boris M., în vârstă de 24 ani, iar cei doi au fost acuzaţi de trecere ilegală a frontierei.

Bărbaţii au declarat că au recurs la această metodă pentru că nu mai aveau bani acasă şi s-au hotărât să vină ilegal În ROmânia, pentru a-şi căuta de lucru.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite