O femeie a fost amendată după ce a scris un mesaj de dragoste pe pereţii Tribunalului din Timişoara! Aflaţi care era mesajul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul scris pe pereţii tribunalului
Mesajul scris pe pereţii tribunalului

Poliţiştii locali din Timişoara au amendat ieri o femeie de 41 de ani care a fost surpinsă în timp ce scria pe pereţii tribunalului cu un spray de culoare roşie. Timişoreanca a primit amendă 200 de lei şi a spus că a scris mesajul „în semn de protest".

M. Corina, de 41 de ani, din Timişoara, a fost surprinsă de poliţiştii locali în timp ce scria pe pereţii tribunalului: „Spune te iubesc 8 ani! C*c*t!“. Femeia a fost sancţionată cu 200 de lei, conform legii. Timişoreanca a declarat că a făcut acest lucru în semn de protest.

În ultimele luni opt persoane au fost sancționate pentru murdărire și deteriorare prin scriere sau desenare pe diferite clădiri și obiecte de mobilier urban din Timișoara, iar anul trecut alte 15 persoane au fost surprinse în timp ce se ocupau cu astfel de îndeletniciri interzise de legislația în vigoare. Aceștia se manifestă în special pe timp de seară și noaptea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite