EXCLUSIV Al doilea masterat inventat din CV-ul lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii ziarului „Adevărul“ au descoperit, în exclusivitate, al doilea master fals al premierului Victor Ponta, după cel din Catania, care s-a dovedit a fi, de fapt, un curs de perfecţionare. 

Victor Ponta a fost implicat recent în două scandaluri legate de cariera sa universitară: el a fost acuzat că şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat, dar şi că a trecut în CV absolvirea unui master în Italia, master pe care, de fapt, nu l-a făcut. Mâine, ziarul „Adevărul“ vă prezintă, în exclusivitate, al doilea masterat care apare în CV-ul premierului şi care, de fapt, este inexistent.

Descoperirea jurnaliştilor „Adevărul“ vine în contextul în care lui Victor Ponta i s-a pus deja eticheta „copy-paste“, după ce revista „Nature“ a publicat un material în care premierul era acuzat că şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat. Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a declarat că teza de doctorat a primului minstru este un plagiat, însă, cu puţin timp înainte de acest moment, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a schimbat componenţa consiliului, de la 20 la 45 de membri. Astfel, decizia luată de CNATDCU a fost considerată nulă, urmând ca respectivul consiliu, în noua sa organizare, să se pronunţe la o dată ulterioară, lucru care încă nu s-a întâmplat. 

În urmă cu o săptămână, jurnaliştii „Adevărul“ au demonstrat că presupusul masterat făcut de Victor Ponta în Catania a fost doar un curs de perfecţionare. Tot jurnaliştii „Adevărul“ vă vor prezenta mâine, în exclusivitate, al doilea masterat fals care se găseşte în biografia premierului României.

Citiţi textul integral în ziarul „Adevărul“ de mâine (vineri, 13 iulie), pentru a afla despre ce master este vorba şi care este universitatea prestigioasă care confirmă că, de fapt, Victor Ponta nu a fost masterand acolo!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite