Procesul mafiei imobiliare este amânat „pe caz de boală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul mafiei imobiliare din Timişoara împlineşte un an de la trimiterea în instanţă, însă judecata a fost amânată termen după termen.

Începerea procesului în cel mai complex dosar de mafie imobiliară din Timişoara a făcută multă vâlvă în urmă cu un an, când au fost trimise în judecată 10 persoane, printre care nume importante din mediul de afaceri şi din administraţie. Chiar dacă trimiterea dosarului în judecată a fost considerată ca fiind o dovadă a funcţionării justiţiei, au fost multe voci care au spus că se va alege praful de acest dosar.

Acest lucru nu s-a întâmplat încă, dar nici departe nu este, ţinând cont că timp de un an de zile nu s-a făcut nimic în acest dosar. La fiecare termen, judecata pe fond a fost amânată din diferite cauze, cele mai multe fiind de ordin medical. Odată cu împlinirea unui an de la trimiterea dosarului în instanţă, judecătorul nu mai pare dispus să tolereze nicio întârziere, iar pentru termenul fixat în 19 octombrie se aşteaptă începerea efectivă a procesului.

Citeşte totul despre acest caz în săptămânalul AdS Timişoara!

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite