Lugojeanca Donna Lăzărescu este protagonista ultimului videoclip al unei vedete a muzicii afgane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donna Lăzărescu. Foto: redesteptarea.ro
Donna Lăzărescu. Foto: redesteptarea.ro

Lugojeana Donna Lăzărescu este protagonista ultimului videoclip a cântăreţului american de origine afgană Fardeen Haqmal. Cei doi s-au cunoscut în California, acolo unde locuiesc în prezent.

Fardeen şi-a început cariera muzicală după terminarea studiilor în managementul informaţiilor, de la Long Beach University. În mai puţin de doi ani a reuşit să se facă cunoscut şi muzica lui este apreciată de afganii din întreaga lume. Cel mai nou videoclip, pentru piesa „Dukhtar E Afghan", este realizat de Dream Z Studio Music şi imaginează o poveste de dragoste între cântăreţul afgan şi lugojeancă, conform redesteptarea.ro. 

Manechin al Victoria' Secret

La vârsta majoratului şi-a început şi cariera în modeling. Însă cu timpul ofertele şi contractele au început să curgă. "După ce am împlinit 19 ani, am continuat să particip la să concursuri de frumuseţe şi am câştigat un loc în Calendarul Diesel OC Boost Bunny. Nu am câştigat întotdeauna, dar la concursul numit Sullen Angels am fost în primele cinci. În fiecare an, de asemenea, sunt finalistă în Hotties Hometown Maxim. În alte concursuri on-line, am fost numită Maiden of the month. Am prezentat pentru diferite case de modă, Metal Mulisha, Carson Racer Publicaţiile "Girl of The Month" and Kaboom Magazine m-au numit bomba zilei, iar mai târziu am fost în top 100 a revistei Kaboom, conform sursei citate. De asemenea, am fost imaginea unor importante companii, cum ar fi Rockstar Energy, Volkswagen, Evans Lager Premium. În curând, voi fi modelul noii coperte a revistei Import Tuner. Chiar acum traversez momentul de vârf al carierei mele pentru că pozez pentru catalogul Victoria's Sercret", a mărturisit Donna, pentru redesteptarea.ro.

Model de succes

Visul american a început pentru frumoasa lugojeancă la vârsta de opt ani, când părinţii ei au câştigat la loteria vizelor şi au plecat din Lugoj pentru a se îndrepta spre Statele Unite. Pentru o copilă însă acomodarea nu a fost deloc uşoară. Chiar dacă la început i s-a spus că nu are calităţi de fotomodel, lugojeanca a crezut în visul ei, nu s-a dat bătută şi a reuşit.

"Am avut prima mea şedinţă foto când aveam 16 ani. Un fotograf a venit şi mi-a făcut poze în curte, însă acesta mi-a spus că sunt prea scundă ca să devin vreodată fotomodel şi că ar trebui să renunţ la acest vis. Am fost foarte dezamăgită şi mi-am îngropat visul undeva în suflet, dar parcă ştiam că voi avea eu grijă de el mai târziu", a declarat în urmă cu un an Donna, în exclusivitate pentru Redeşteptarea.

Victoria' Secret, punctul culminat al carierei

La vârsta majoratului şi-a început şi cariera în modeling. Însă cu timpul ofertele şi contractele au început să curgă. "După ce am împlinit 19 ani, am continuat să particip la să concursuri de frumuseţe şi am câştigat un loc în Calendarul Diesel OC Boost Bunny. Nu am câştigat întotdeauna, dar la concursul numit Sullen Angels am fost în primele cinci. În fiecare an, de asemenea, sunt finalistă în Hotties Hometown Maxim. În alte concursuri on-line, am fost numită Maiden of the month. Am prezentat pentru diferite case de modă, Metal Mulisha, Carson Racer Publicaţiile "Girl of The Month" and Kaboom Magazine m-au numit bomba zilei, iar mai târziu am fost în top 100 a revistei Kaboom", a mărturisit Donna, pentru site-ul lugojean redesteptarea.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite