Cele mai multe apartamente scoase la vânzare în Timişoara au trei şi patru camere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experţii imobiliari spun că cei care vor să-şi cumpere o locuinţă mai mică în Timişoara au şanse scăzute să găsească ce vor. În schimb, dacă îşi permit, se pot reorienta pentru apartamente mai mari, situaţie în care oferta este variată.

Conform unui important portal imobiliar din România, numărul apartamentelor cu trei şi patru camere scoase la vânzare este în creştere în toată ţara, iar tendinţa se manifestă mai ales în oraşele mari. Experţii aceluiaşi portal spun că, în Timişoara, oferta pe segmentul rezidenţial este dominată de apartamente mari, cu trei sau patru camere. Explicaţia este faptul că cei mai mulţi cumpărători se îndreaptă spre locuinţe mici, iar în acest fel apartamentele mai mari petrec mult timp pe piaţă şi preţul lor continuă să scape.

„Numărul apartamentelor cu trei şi patru camere scoase la vânzare continuă să crească. Pe aceste sub-categorii se înregistrează şi cele mai mari fluctuaţii de preţ. În ultimele luni, la Timişoara, apartamentele vechi cu patru camere s-au ieftinit, în timp ce preţul garsonierelor vechi este la acelaşi nivel ca în august 2010", a explicat Adrian Erimescu, director general al portalului imobiliare.ro.

Spre exemplu, în Timişoara, dintre toate apartamentele scoase la vânzare, cele mai multe au trei camere. 39 la sută dintre apartamentele scoase la vânzare în Capitala Banatului au două camere, în timp ce aproape 12 la sută din apartamente au patru camere. Doar 6 la sută dintre apartamentele care se găsesc de vânzare în Timişoara au o singură cameră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite