Poliţiştii timişeni se întrec pe şosea: în acest sfârşit de săptămână are loc a 15-a ediţie a Raliului Criminaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Criminalistic Timiş, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Timpolis şi SNPPC - Biroul Teritorial Timiş, organizează în acest week-end o competiţie automobilistică. La raliu participă 25 de echipaje formate din poliţişti ai IPJ Timis ş.i invitaţii lor, patru dintre echipaje având la volan piloţi femei.

Concursul se desfăşoară vineri şi sâmbătă, având plecarea din Timişoara şi destinaţia finală Băile Felix, judeţul Bihor, cu următorul traseu: Timişoara - Arad - Chişineu Cris - Salonta - Tinca - Băile Felix. În cadrul concursului participanţii vor trece prin cinci probe. Prima probă este cea de karting, care va avea loc în Timişoara şi va fi urmată de proba de îndemânare auto, desfăşurată în Giarmata. Cel de-al treilea test este cel de regularitate, în care concurenţii trebuie să meargă cu o viteză impusă şi care se va desfăşura pe un anumit traseu din judeţul Bihor, necunoscut de participanţi.

Odată ajunşi la destinaţie, concursul nu s-a terminat, concurenţii trebuind să treaca una din cele mai grele probe, respectiv testul de perspicacitate, la care vor fi supuşi atât piloţii, cât şi însoţitorii acestora. Aceasta probă este considerată una de foc, deoarece oboseala acumulată îşi va spune cuvântul. Ultima probă este cea de tir sportiv şi este destinată exclusiv copiloţilor.

În seara zilei de sâmbătă va avea loc festivitatea de premiere, unde participanţii vor primi cupe, diplome şi medalii în funcţie de locul obţinut. De menţionat că ultimul loc este premiat cu o oală de lut, iar cei care vor primi acest trofeu sunt obligaţi să revină anul următor cu oala plină de sarmale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite