VIDEO Indecenţă la un liceu din Timişoara: o profesoară se sărută cu un elev în timpul unei repetiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara şi elevul
Profesoara şi elevul

O profesoară de coregrafie este acuzată că ar avea o relaţie cu unul dintre elevii săi după ce a fost surprinsă în timp ce dansa şi se mângâia cu acesta în timpul unei repetiţii pentru un spectacol, la Opera Naţională din Timişoara.

Conducerea liceului a afirmat că profesoara este de fapt colaboratoare şi nu predă la clasa elevului. "Dânsa este colaboratoare. A fost angajată în luna noiembrie, cu o jumătate de normă. E posibil ca scena să fi fost filmată când dânsa nu avea ore la noi. Oricum, nu îi vom mai da ore, pentru că băiatul este minor, iar gesturile sunt condamnabile. Nu este cadru didactic, este balerină la Operă. E colaboratoare şi a primit ore pentru că o colegă nu mai putea duce ore suplimentare. Am înţeles că îşi va da demisia. Cel mai probabil cineva le doreşte răul, altfel nu îmi pot explica cum cineva a putut să îi fimeze", a declarat directoarea Colegiului National de Arta "Ion Vidu", Maria Clesiu, citată de Opinia Timişoarei. Profesoara în vârstă de 23 de ani şi-a dat demisia după ce relaţia sa cu elevul de 17 ani a fost făcută publică.

Videoclipul care începe cu următorul mesaj: "EA - profesoară la Liceul Ion Vidu din Timişoara. EL - elev la Liceul Ion Vidu din Timişoara. 2012" a fost postat pe Youtube:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite