Panouri anti-cerşetori, instalate în intersecţiile din Timişoara de către Poliţia Locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre panourile din intersecţii
Unul dintre panourile din intersecţii

Poliția Locală a decis instalarea de panouri pentru combaterea cerșetoriei, în mai multe intersecţii din Timişoara. Pe panouri scrie: „Azi cerşetor, mâine agresor! Îţi doreşti asta?“.

Poliția Locală Timișoara continuă campania de informare și de conștientizare a cetățenilor orașului, trasmiţând că nu este o soluție să le oferim bani cerșetorilor pentru că în acest fel îi menținem în stradă. O altă etapă a acestei campanii, pe lângă aceea de a împărți flyere informative și de depistare,  întocmire de fișe personale și predare a acestor persoane către serviciile sociale, este cea de atenționare a timișorenilor că de foarte multe ori acești cerșetori se pot transforma în persoane agresive.

De altfel, au existat cazuri în care cerșetorii aflați la semafor au adresat injurii conducătorilor auto și au lovit autovehiculele aflate la semafoare. În acest sens, Poliția Locală a început montarea de panouri informative în 15 intersecții din oraș cele mai frecventate de persoanele care apelează la mila publică. Astfel de panouri au fost montate astăzi la intersecția Jiul cu Republicii și la Bdul Dragalina - Gara de Nord, urmând a fi montate și la intersecțiile Bdul Dorobanților cu Calea Lugojului, C. Aradului cu Miresei, C. Aradului cu Liege-Liniștei, sens giratoriu Punctele Cardinale, Mihai Viteazul cu V. Pârvan și Spl. Tudor Vladimirescu, Sever Bocu - Divizia 9 Cavalerie, L. Rebreanu cu C. Martirilor, Spitalul Județean, L. Rebreanu -C. Șagului, Ctin Brâncoveanu - L. Rebreanu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite