Un copil s-a aruncat în râul Bega. Autorităţile îi caută acum trupul! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei de la ISU caută trupul copilului în Bega
Cei de la ISU caută trupul copilului în Bega

Mai mulţi timişoreni au sunat astăzi la Poliţie, după ce au fost martorii unui incident tragic. Un tânăr care avea în mână o pungă cu aurolac şi-a dat drumul în râul Bega, de pe podul din zona Iozefin, din Timişoara.



GALERIE FOTO

UPDATE, ORA 13.46
Scafandrul a încetat căutările. „Am căutat două ore, vizibilitatea este aproape de zero. Eu, ca scafandru, nu am ce să mai fac, mai rămân colegii mei în zonă. De obicei, în astfel de cazuri, într-o zi, două, cadavrul iese singur la suprafaţă“, a declarat Sorin Soare, scafandru ISU Banat.

Cei de la ISU Banat caută corpul copilului în Bega

UPDATE, ORA 13.35 Un martor al incidentului, care îl cunoştea pe tânăr, spune că ar fi vorba de un copil de 13 ani care folosea aurolac în mod frecvent pentru a se droga. Până în prezent, autorităţile nu i-au găsit trupul.

UPDATE, ora 13.30 Conform reprezentanţilor ISU Banat, este posibil ca trupul tânărului să nu fie găsit, pentru că apa este tulbure, iar curenţii sunt puternici. În prezent, bărbatul este căutat cu un scafandru şi o barcă pneumatică. În urmă cu două zile, un alt bărbat s-a înecat în judeţul Timiş. 

În prezent, poliţiştii şi pompierii de la ISU Banat caută îi apă trupul tânărului. Martorii povestesc că bărbatul avea în mână o pungă cu aurolac şi că s-a aruncat în Bega, după care trupul lui nu a mai ieşit la suprafaţă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite