Timişorenii, fără şanse pe teren propriu cu echipa de pe locul doi. Poli Timişoara - Ştiinţa Bacău 24-32

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic

Cu mai mulţi jucători indisponibili, printre care Ioan Stan şi Cristian Fenici, handbaliştii alb-violeţi au pierdut fără apel un meci pe care moldovenii l-au condus din primul până în ultimul minut.

Elevii lui Nedeljko Vuckovic au reuşit o singură dată să se apropie la un punct de adversari, 3-4 în minutul 12, însă a fost doar un foc de paie. Băcăuanii nu au mai avut emoţii în privinţa deznodământului partidei în niciu moment şi rămân în sigurană pe locul doi în campionat, însă la distanţă de liderul HCM Constanţa. Poli Timişoara nu mai are griji în privinţa retrogradării, însă nu mai poate emite pretenţii nici în partea superioară a clasamentului.

„Nu au jucat mulți dintre titularii noștri. Am pierdut de fapt încă din prima repriză, atunci când am greșit multe mingi, ei ne-au prins pe contraatac, plus că ne-au dat și patru goluri din 7 metri. În repriza a doua am jucat mai bine, dar n-am putut reveni”, a declarat, la final, antrenorul Politehnicii, Nedeljko Vuckovic, citat de druckeria.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite