Antrenament sârbesc pentru handbaliştii de la Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic

Sportivii bănăţeni au jucat ieri un meci de pregătire în compania unei echipe din ligile inferioare ale ţării vecine. Campionatul se reia în weekend-ul următor, după aproape o lună de pauză, iar Poli joacă în deplasare la Suceava.

Pauza competiţională impusă de sărbătorile pascale şi de acţiunile echipelor naţionale le-a permis timişorenilor să pregătească în detaliu ultima parte a campionatului. Handbaliştii de la Politehnica Municipal Timişoara au făcut un antrenament ceva mai consistent, în compania sârbilor de la Radnicki Jasa Tomic - o echipă de la nivelul competiţiei regionale din ţara vecină. Jocul s-a încheiat cu un net avantaj în favoarea "studenţilor", scor 42-20 (23-10). Antrenorul Nedeljko Vuckovic a încercat toţi jucătorii apţi din punct de vedere fizic, pentru a exersa formula pe care o va folosi în apropiatul meci de campionat la Suceava.

Lotul alb-violet e serios afectat de câteva accidentări, care vor afecta şi deplasarea în Bucovina, pentru meciul de duminică dimineaţa, programat la ora 11.00. Pivotul Silviu Băiceanu, cu întindere musculară, a luat o pauză de câteva zile, dar va merge cu echipa. Nu vor fi prezenţi în lotul pentru jocul de duminică coordonatorul Alexandru Ursu (ruptură musculară) şi pivotul Marius Ignat (operat de menisc). Un alt inter - Mirko Lalic - acuză unele dureri la braţ, fiind incert. Extrema dreapta Andrei Lela pare să fi depăşit problemele medicale pe care le-a avut, deoarece a evoluat fără dificultăţi în amicalul de ieri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite