FOTO Spectacol reşiţean în derby-ul Banatului la handbal: Poli Timişoara - CS Caraş-Severin 18-22

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărăşenii au câştigat meciul cu o prestaţie fără cusur în mitanul secund, după ce în prima repriză timişorenii s-ar fi putut distanţa cu ceva mai multă concentrare.

Prima parte a meciului s-a încheiat la egalitate, 9-9, mai ales din cauza greşelilor echipei gazdă, care nu a ştiut să profite de avantajele avute. Reşiţenii s-au apărat agresiv şi au avut om în minus timp de 12 minute, însă alb-violeţii nu au reuşit să se distanţeze pe tabelă. Începutul mitanului secund, pregătit foarte bine de Aihan Omer, a fost fatal pentru gazde. CS Caraş-Severin a marcat trei goluri fără replică din partea timişorenilor, iar până la final oaspeţii nu au mai cedat avantajul. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Stan şi Fenici, cu câtre patru goluri fiecare, iar de la oaspeţi s-au remarcat Petrea şi Vaidasigan, cu acelaşi număr de reuşite.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO!

Ioan Stan (în alb) a marcat 116 goluri în acest sezon

"Am arătat ambiţie, mă bucur că s-a jucat pe teren, fair-play, şi cred că a fost un meci foarte plăcut. Am reuşit să schimbăm bine registrul tactic după pauză, am luat epede patru goluri avans şi, cu ajutorul experienţei şi cu un portar în foră bună, ne-am păstrat avantajul. Sezonul acesta obiectivul nostru este să jucăm bine, să strângem cât mai multe bine. Construim încet o echipă şi poate de la vară ne vom pune obiective mai îndrăzneţe", a declarat antrenorul reşiţenilor, Aihan Omer, la finalul partidei.

Click pe poze pentru încă o GALERIE FOTO!

Poli Timişoara - CS Caraş-Severin 18-22, 10 martie 2012

"Băieţii au fost nervoşi, şi-au pierdut concentrarea şi de aceea am început prost repriza a doua, am făcut multe cadouri adversarului. N-am reuşit să aplicăm în joc schemele pe care le-am exersat la antrenamente, au fost multe greşeli individuale", a spus tehnicianul Politehnicii, Nedeljko Vuckovic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite