HC Politehnica Timişoara este gata pentru următorul sezon al Diviziei A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Grasu este unul dintre transferurile verii
Andrei Grasu este unul dintre transferurile verii

Clubul bănăţean de handbal va aborda noul campionat cu modificări atât în structura de conducere, cât şi pe banca tehnică şi în lotul de jucători.

Alb-violeţii au transferat trei jucători în această vară: portarul Cristian Antonaru (HC Caraş-Severin), Marius Vasile (Dinamo Călăraşi) şi Andrei Grasu, care a revenit la Poli după câteva sezoane petrecute la Universitatea Cluj.

Noul preşedinte executiv al clubului este Ioan Doboşi, în timp ce Viorel Şerban, cel care a ocupat această funcţie până acum, a devenit preşedinte de onoare, calitatea de rector al Universităţii Politehnica nepermiţându-i să se ocupe ca şi până acum de echipă.

Pe banca tehnică rămâne Nedeljko Vuckovic, însă cu un nou antrenor secund, Dan Dumitru, care l-a înlocuit pe Uwe Bittenbinder, plecat în Elveţia pentru a antrena o grupă de juniori.

Mai mulţi dintre jucătorii cărora le expirau înţelegerile în această vară şi-au prelungit contractele cu Politehnica: fraţii Marius şi Sabin Ignat, Adrian Cristescu, Dragan Mrakic, Silviu Băiceanu şi Cristian Fenici. S-au despărţit de alb-violeţi Mirko Lalic, Alexandru Ursu, Cristian Tcaciuc şi Vlad Hagiu, ultimul întorcându-se la Constanţa, club de care aparţine.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite