Garsonierele noi din Timişoara sunt cele mai scumpe din întreaga ţară, după cele din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţele noi din Timişoara sunt scumpe
Locuinţele noi din Timişoara sunt scumpe

Un studiu realizat de portalul imobiliare.ro arată că nu doar în Bucureşti preţurile din domeniul imobiliar sunt în continuare foarte ridicate, ci şi în Timişoara. Dacă în Braşov sau Cluj o garsonieră nouă costă aproximativ 37.000 de euro, în Timişoara preţul mediu sare de 40.000 de euro.

În Bucureşti, preţul mediu pentru o garsonieră într-un bloc nou trece de 48.0000 de euro, conform portalului imobiliare.ro. Acelaşi portal arată că în Timişoara, spre deosebire de alte oraşe mari ale ţării, se păstrează trendul din Capitală, astfel că media preţului unei garsoniere noi este de 40.128 euro, preţ cu 28 la sută mai mic decât în anul 2008, înainte de începerea crizei.

De asemenea, conform aceluiaşi portal, apartamentele noi cu două camere s-au ieftinit cu un procent cuprins între 34% la Timişoara şi 53,5% în Capitală. Clujul are cele mai ieftine apartamente noi cu două camere dintre marile oraşe analizate, cu un preţ mediu cerut de 49.392 de euro. La Braşov, apartamentele noi cu două camere costă în medie 52.302 euro. Ceva mai scumpe sunt la Iaşi, puţin peste 53.000  euro şi Timişoara, aproape 54.000 euro. La Timişoara, un apartament nou cu trei camere costă în medie 74.700 euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite