Directoarea de la Fisc rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directoarea adjunctă de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş, Gabriela Ionescu, arestată pentru fapte de corupţie, rămâne în arest preventiv.

Mandatul de arestare preventivă al Gabrielei Ionescu şi al concubinului acesteia, Dinu Călin, fusese prelungit cu încă 29 de zile de magistraţii Tribunalului Timiş. Inculpaţii au declarat recurs, care s-a judecat, ieri, la Curtea de Apel Timişoara. Cu ocazia procesului, avocatul Gabrielei Ionescu, Daniel Sabou, a cerut eliberarea clientei sale, pe motiv că, din 22 decembrie, când s-a dispus arestarea, în dosar nu s-au mai adus probe noi. În acelaşi timp, apărătorul Gabrielei Ionescu a depus un document prin care a arătat că femeii i-a fost depistat un chist pulomnar.

În replică, procurorul de şedinţă a spus că problemele invocate de apărare cu privire la administrarea probelor nu sunt reale. De asemenea, procurorul a mai arătat că s-au solicitat o serie de documente de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice care încă nu au fost comunicate. Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au respins recursul formulat de Gabriela Ionescu şi Dinu Călin şi i-a menţinut pe cei doi în arest, încă 29 de zile. Arestarea Gabrielei Ionescu a scos la iveală faptul că aceasta nu a fost uşă de biserică nici înainte, fiind anchetată adminitrativ pentru că a refuzat, la cererea poliţiştilor,  să îi controleze pe escrocii de la Radisson.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite