Un fotbalist timișorean de 21 de ani a fost găsit mort într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuț Marian Oprescu
Ionuț Marian Oprescu

Ionuț Marian Oprescu, de 21 de ani, din Timișoara, a plecat marți să își plimbe câinele și nu a mai fost văzut de atunci. Trupul lui a fost găsit ieri dimineață chiar de către tatăl său, într-o fântână din zona localității Moșnița Nouă. Ionuț juca fotbal la echipa din Chișoda.

Timișoreanul de 21 de ani a fost căutat de familie și de poliție, dar fără rezultat. Inițial, el și-a anunțat tatăl că merge să-și plimbe câinele pe câmp, dar nu s-a mai întors. Tatăl a continuat căutările și ieri a zărit o pereche de adidași asemănători cu cei ai fiului său într-o fântână dezafectată din zona localității Moșnița Nouă. Bărbatul a chemat Poliția și oamenii legiii au descoperit pe fundul puțului trupul fotbalistului de 21 de ani.

„Trupul tânărului nu prezenta urme de violență. Urmează să i se facă necropsie, pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele morții“, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Ionuț Marian Oprescu juca fotbal la clubul din Chișoda.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite