VIDEO Trial pentru fotbal din plăcere: fanii alb-violeţi au făcut spectacol la selecţia pentru ASU Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fază din meciul-test (facebook.com/sspolitimisoara)
Fază din meciul-test (facebook.com/sspolitimisoara)

Nu mai puţin de 40 de jucători s-au prezentat astăzi la trialul pentru echipa Institutului Politehnic, majoritatea dintre ei suporteri alb-violeţi care nu au "adoptat" ACS Recaş, echipă mutată la Timişoara cu denumirea ACS Poli.

Fotbaliştii au fost monitorizaţi atent de antrenorul Toni Foale şi de fratele său, Manu, iar la sfârşit trei dintre ei au primit propunerea de a se alătura lotului ASU Politehnica, echipă care va evolua în Liga a V-a. „A fost un trial unde a putut veni orice băiat din Timișoara. Asta am și vrut, o acțiune de masă, de aceea n-am specificat nici cerințele de vârstă. Desigur, nu ne așteptam să fie foarte mulți jucători de mare valoare, dar ne bucurăm că, până la urmă, am găsit trei jucători. Pe portar îl cunosc, știu că are junioratul făcut", a declarat Toni Foale, citat de druckeria.ro.

La finalul partidei, suporterii care au evoluat în trial au cântat împreună cu cei din tribune, aşa cum puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite