Alb-violeţii mici au început anul cu dreptul. Urmează seniorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: www.politimisoara.com
FOTO: www.politimisoara.com

Poli 2 Timişoara a învins cu 5-1 Gloria Arad, în primul meci oficial al anului, în etapa a 16-a a seriei a V-a din Liga a 3-a. Elevii lui Adrian Stoicov au arătat o mare poftă de gol, Adrian Popa şi Alex Boştină făcând ravagii în apărarea adversă.

Partida disputată vineri după-amiaza pe arena "Ştiinţa" nu a avut istoric, iar echipa timişoreană, cu o medie de vârstă de 20,7 ani, a câştigat fără emoţii. Boştină a deschis scorul în minutul 9, iar Popa a lămurit situaţia, marcând în minutul 24. Finalul partidei a adus cele mai multe goluri, seria fiind deschisă de Alex Boştină, din penalty, în minutul 73. Gloria Arad a redus din diferenţă două minute mai târziu, prin Bortes, dar alb-violeţii au mărit diferenţa prin două goluri marcate de Adrian Popa în minutele 80 şi 89. De la timişoreni s-a remarcat şi portarul Iordache, acesta apărând un penalty executat de Puia, în minutul 78.

Echipa mare a Politehnicii joacă astăzi, de la ora 13.00, primul meci oficial al anului, în deplasare la Oradea, cu FC Bihor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite