Vali Velcea: „Am convingerea şi încrederea că după meciul cu UTA se va întâmpla ceva la echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Antrenorul Politehnicii Timişoara consideră că, în ciuda tuturor problemelor, jucătorii săi sunt pregătiţi pentru un meci mare vineri seara, de la ora 20.00, când este programat unul dintre meciurile de tradiţie în fotbalul românesc.

„Derby-urile dintre Poli şi UTA se clasează foarte sus în ierarhia fotbalistică, chiar dacă se desfăşoară în eşalonul secund. Vom întâlni o echipă ambiţioasă, dar vrem să ne păstrăm ritmul pentru îndeplinirea obiectivului, acela de a promova, din punct de vedere sportiv. Nu vor fi multe schimbări în echipă, vom încerca să etalăm un joc ofensiv, spectaculos, şi nu în ultimul rând eficient", a spus Valentin Velcea, care a anunţat că Lepmets şi Popovici vor fi în lotul de 18 pentru această partidă, dar Goga nu.

„Ne bucurăm că autorităţile locale s-au gândit să ne premieze, indiferent în ce formă. Am convingerea şi încrederea că după meciul cu UTA se va întâmpla ceva. Ce se va întâmpla, nu ştiu. Îmi doresc ca această echipă să termine pe teren acest campionat. Am preferat tot timpul să discut despre partea sportivă, pentru că asta e treaba mea, când va veni timpul voi vorbi şi despre altele. M-au căutat alte echipe, una de Liga 1 şi două din Liga 2, dar nu voi pleca de la Poli la greu", a mai spus tehnicianul alb-violeţilor.

Poli - UTA este programat vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu".

Autorităţile locale vor să premieze fotbaliştii de la Poli Timişoara pentru performanţele sportive

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite