Vali Velcea înainte de returul Ligii 2: "Am trecut printr-o iarnă agitată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Politehnicii Timişoara a vorbit despre starea de spirit din rândul jucătorilor înaintea startului celei de-a doua jumătăţi a campionatului. O delegaţie a autorităţilor locale a vizitat echipa la antrenament.

"Toate echipele cu care vom juca vor considera Poli un adversar deosebit, ne vor trata cu maximă atenţie. Am trecut printr-o iarnă agitată, din păcate jucătorii nu au avut parte de linişte. Eu am speranţe că totul va fi bine. Am convingerea că se va lua o decizie favorabilă, iar la final de campionat Poli va reveni în prima ligă. Nu putem să ne gândim acum la aceste probleme, important e să începem returul bine", a declarat Valentin Velcea în conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Bihor, programat sâmbătă, la ora 13.00.

Tehnicianul speră că vizita autorităţilor locale la antrenament va fi un plus pentru moralul jucătorilor. "E important că au venit în rândul jucătorilor şi au discutat cu ei. E bine că au purtat această discuţie, să le spună că se va întâmpla aşa cum s-a vorbit despre preluarea clubului. Cred că va fi bine, dacă reprezentanţii autorităţilor nu credeau în rezolvarea situaţiei nu ar fi venit la vestiare pentru această întâlnire", a spus antrenorul timişorenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite