Vali Velcea: „Încercăm să ne vedem de drum, ce nu te doboară te face mai puternic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Poli Timişoara a pierdut pentru prima oară după 10 ani în faţa rivalilor de la UTA, 0-1, iar antrenorul alb-violeţilor regretă că jucătorii săi nu au reuşit să înscrie din cele cinci ocazii imense avute într-un meci pe care l-au dominat.

„De cele mai multe ori, fotbalul este nedrept cu tine atunci când nu-l respecţi, din mai multe puncte de vedere. Am văzut că cu un singur şut pe poartă se poate câştiga, iar cu cinci ocazii imense şi un penalty neacordat nu se poate. Asta este viaţa, încercăm să ne vedem de drum, pentru că de multe ori ce nu te doboară te face mai puternic", a spus Valentin Velcea la finalul partidei.  „Este un rezultat neplăcut, pe care niciunul dintre suporteri, cărora le mulţumesc, nu-l merită. Am fost alături de această echipă şi la bine şi la greu, am retrogradat cu Poli, am şi promovat, şi voi fi tot timpul alături de Poli, chiar dacă nu şi fizic", a mai spus antrenorul alb-violeţilor.

GALERIE FOTO Poli Timişoara - UTA 0-1 / Victorie arădeană la Timişoara după 10 ani

De partea cealaltă, Adrian Falub, venit de o săptămână la UTA, a trăit intens primul său derby în vest.  „O victorie importantă pentru noi în economia campionatului, dar mai ales pentru că am jucat cu Poli. A fost o victorie meritată, chair dacă am suferit în unele momente ale jocului. Ne-am organizat defensiv foarte bine, am făcut o partidă bună din acest punct de vedere, iar victoria o dedicăm suporterilor. Este un meci care naşte pasiuni, un derby pe care l-am trăit la mare intensitate, mă bucur că am avut ocazia. Poli şi UTA sunt două cluburi care merită respect. Sunt două oraşe cu o mare cultură fotbalistică", a declarat tehnicianul arădenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite