Suporterii alb-violeţi cer autorităţilor locale să urgenteze rezolvarea situaţiei Politehnicii Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii alb-violeţi cheamă timişorenii la stadion
Suporterii alb-violeţi cheamă timişorenii la stadion

La o săptămână de la întâlnirea la care Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria" i-a convocat pe edili şi pe reprezentanţii clubului, lucrurile nu au avansat în ritmul necesar pentru rezolvoarea problemelor până la data limită pentru dosarul de licenţă de Liga 1.

De la acea întâlnire, singurul lucru concret care s-a întâmplat a fost delegarea, de către Marian Iancu, a unui reprezentant pentru negocieri, profesorul universitar Radu Bufan, doctor în drept. "Vrem să grăbim un pic lucrurile, pentru că timpul este foarte scurt. Ne dorim o deblocare rapidă a situaţiei, însă excludem din start orice fel de asocieri sau fuziuni cu alte cluburi. Am mai trecut odată prin asta şi nu am ştiut să gestionăm cum trebuie situaţia", a spus Ema Cernescu, unul dintre reprezentanţii Druckeria.

"Ţinem legătura în permanenţă cu persoana mandatată de club să poarte aceste negocieri. Din partea autorităţilor nu ştim să fi fost delegat cineva, şi noi asta vrem, să se întâlnească şi să discute cât mai curând cu putinţă", a delcarat Bogdan Herzog, de asemenea membru Druckeria.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite