Poli Timişoara, în duel cu "granzii" Rusiei, în cantonamentul din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Timişoara - Dinamo Moscova. FOTO: www.politimisoara.com
Poli Timişoara - Dinamo Moscova. FOTO: www.politimisoara.com

Bănăţenii au fost învinşi ieri cu 1-3 de Dinamo Moscova, într-un meci în care toate golurile au fost înscrise în ultimele şapte minute de joc. În amicalul precedent, alb-violeţii au cedat în faţa unei alte echipe moscovite, ŢSKA, cu 0-2, iar miercuri joacă cu Spartak.

Tânăra echipă antrenată de Vali Velcea a rezistat cu brio în primele 80 de minute ale partidei cu Dinamo, chiar dacă marile ocazii au aparţinut ruşilor. Aceştia au deschis în cele din urmă scorul prin Khokorin, în minutul 83, acelaşi jucător majorând diferenţa un minut mai târziu. Rafale Rocha a marcat golul de onoare pentru Poli, peste încă un minut, iar scorul final a fost stabilit de Smolov.

Poli a mai avut urmatoarele rezultate în Spania, în meciurile de pregătire disputate până acum: 0-5 cu Lech Poznan (Polonia), 3-0 cu Zestafoni (Georgia) şi 0-2 cu ŢSKA Moscova (Rusia), acestea fiind meciuri din cadrul "Marbella Cup Costa del Sol 2012". Alb-violeţii mai înfruntă un adversar puternic în Spania, pe 15 februarie, când vor da piept cu Spartak Moscova.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite