Poli Timişoara - Gaz Metan Mediaş 0-1 / Vali Velcea: „Atât am putut azi"; Cristi Pustai : „Nu am tras de timp"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Gaz Metan Mediaş a învins cu 1-0 pe Poli Timişoara şi alb-violeţii au părăsit Cupa României în sferturile de finală, după ce până acum eliminaseră două echipe din Liga 1, Ceahlăul şi Steaua.

Antrenorul gazdelor a declarat că jucătorii săi nu l-au dezamăgit. „Din păcate, drumul scurt spre Europa se opreşte aici pentru noi. Eu zic că am ieşit din competiţie cu fruntea sus, nu ne-am târât. Jucătorii au dat tot ce-au putut azi, am luat un gol pe o greşeală de marcaj. Suferim încă mult la finalizare, dar totul este perfectibil. Nu ne rămâne decât să perfecţionăm jucătorii pe care-i avem şi să aducem alţii unde este nevoie. Am avut şi noi momente bune ale jocului, dar atunci s-a ocupat... altcineva", a spus Valentin Velcea, înţepând uşor în direcţia arbitrajului

Omologul său de la Gaz Metan Mediaş s-a declarat mulţumit, de calificarea în semifinalele Cupei României, obţinută în dauna Politehnicii Timişoara, dovedind şi că ştie de aniversarea de 90 de ani a alb-violeţilor. „Îmi pare rău că am stricat puţin sărbătoarea acestei echipe, dar şi noi avem nevoie de performanţă, suntem încă o echipă mică. Nicio clipă nu m-am gândit la Poli ca la o echipă de liga secundă. Am încercat să fim o echipă scurtă, să jucăm pe benzi, pentru că ştiam că acolo avem viteză superioară, jucătorii din lateral să centreze, iar aşa ne-am creat câteva ocazii", a spus Cristian Pustai.

Marcatorul unicului gol al partidei, Cristian Bud, a ajuns la spital după un fault al lui Scutaru lşa jumătatea primei reprize. „Nu ştim cât de gravă este accidentarea lui Bud, dar aşa este fotbalul, tot timpul există riscul accidentărilor. La prima impresie, de la nivelul gazonului, pare a fi o entorsă la genunghi, dar rămâne de văzut", a declarat antrenorul Mediaşului.

Publicul bănăţean a apostrofat tragerile de timp din finalul partidei, însă Cristi Pustai. consideră reacţia exagerată. „Îmi cer scuze publicului pentru gestul lui Pleşca din final, dar nu consider că suntem o echpă care trage de timp. Venim după o perioadă foarte încărcată, un parcurs oscilant, multe accidentări, e o stare destul de greu de gestionat la echipă şi probabil au fost anumite trageri de timp, dar nu exagerat", a explicat tehnicianul.

„În această fază nu cred că mai sunt favoriţi, nu contează adversarul din semifinale. Mă bucur că am reuşit să legăm două meciuri consecutive fără gol primit", a mai spus Pustai.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite