Poli Timişoara anunţă pe site-ul oficial despărţirea de antrenorul Dusan Uhrin Jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei alb-violete părăseşte şi el „corabia" după retrogradarea bănăţenilor în liga secundă. Acesta a declarat în mai multe rânduri că ar rămâne şi în divizia secundă, în cazul unui plan de viitor bine conturat, însă vânzarea masivă de jucători l-a descurajat.

Despărţirea de antrenorul apreciat de suporteri pentru atitudinea sa de luptător a fost anunţată sec de un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. Tehnicianul va detalia circumstanţele plecării sale într-o conferinţă de presă, peste două zile. „Joi, 27 iulie, de la ora 12.00, la stadionul «Dan Paltinisanu», la sala de conferinte va avea loc o intalnire cu mass-media a lui Dusan Uhrin. Tehnicianul va conduce maine dimineata, de la ora 9,30, ultimul antrenament in calitate de «principal» al Politehnicii Timisoara", spune textul de pe www.politimisoara.com.

Dusan Uhrin Jr. a revenit la Poli Timişoara în iarna trecută, el mai pregătind echipa alb-violetă şi în sezonul 2007-2008. Cehul a mai antrenat în România şi la CFR Cluj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite