GALERIE FOTO Vali Velcea: „Ne vom bucura atât cât putem de promovare, e totuşi vorba de munca noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Poli Timişoara mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura, matematic vorbind, promovarea în Liga 1. Marian Iancu susţine în continuare că echipa nu va evolua în prima divizie în sezonul următor.

Poli Timişoara - Mureşul Deva 1-0 / Meciul premierelor: Adrian Popa şi Rover Cârstea au înscris primele lor goluri pentru Poli

„Obiectivul pentru acest meci a fost îndeplinit, trei puncte acumulate în clasament. A fost, pe lângă alte obiective, tot ce m-a interesat. E adevărat că am introdus în teren jucători care n-au evoluat deloc, pentru că am vrut să vedem ce avem în curtea proprie, să evaluăm, să vedem unde ne aflăm", a spus Valentin Velcea după victoria cu Mureşul Deva.

Click pentru GALERIE FOTO de la Poli - Mureşul 2-0

image

"Important este să ne vedem de treabă în continuare, să putem privi lumea în ochi. Ne vom bucura atât cât putem de această promovare, este munca noastră pe teren. Pentru alţii poate a fost o muncă făcută degeaba, dar pentru mine şi pentru jucători nu. Nimeni nu poate să ne ia această realizare, obţinerea promovării pe teren. Nici titlul de vicecampioni nu poate să ni-l ia nimeni, chiar dacă echipa a fost retrogradată apoi", a mai spus tehnicianul alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite