Marian Iancu nu este interesat de votul consilierilor locali de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Preşedintele Politehnicii Timişoara susţine că a rezolvat problema divizării, care nu va afecta procesul de licenţiere, dar şi că nu este interesat de şedinţa Consiliului Local de astăzi, unde va fi votată o asociere în participaţiune cu clubul.

Oficialul alb-violet nu este de acord cu forma de colaborare care va fi suspusă la vot. "Nu mă interesează ce vor vota consilierii, noi n-am cerut asociere, ci intrarea lor în acţionariat", a spus Marian Iancu la emisiunea Fotbal alb-violet de la Analog TV. Proiectul a fost depus de Traian Stoia, consilierul pe care Iancu îl va da în judecată pentru calomnie.

Acesta a insistat că divizarea societăţii pe care funcţionează clubul, procedură urmărită cu atenţie de forurile fotbalistice din cauza faptului că în trecut era folosită ca modalitate de a scăpa de datorii, nu va fi o problemă pentru Poli. "Am oţinut un acord pentru reeşalonarea datoriilor BKP Faber, mai trebuie doar depuse garanţiile. E vorba de o procedură simplă, se face un sechestru asigurator. Auditorul agreat de FRF studiază dosarul nostru, iar în câteva zile va fi depus", a declarat Marian Iancu.

Astăzi, în şedinţele Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, pe ordinea de zi se află şi asocierea autorităţilor locale cu clubul de fotbal Politehnica Timişoara. Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce decid edilii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite