Leo Grozavu: „Îmi pare rău de Poli Timişoara, se simte că sunt probleme la echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Luceafărului Oradea s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în victoria de la Timişoara şi deplânge starea în care a ajuns clubul-fanion al Banatului din motive financiare.

Bihorenii au câştigat după ce au dominat partida în faţa unei echipe alb-violete cu foarte mulţi jucători tineri. „Felicit echipa gazdă, chiar dacă joacă în condiţii speciale. Am văzut mulţi jucători de perspectivă, tineri, îmi pare rău că echipa nu are susţinere pe măsura oraşului şi pe măsura pretenţiilor. Se simte că sunt probleme, o lipsă de motivaţie, chiar dacă jucătorii încearcă. În iarnă a făcut pregătirea o echipă, iar acum pe teren e altă echipă. Urmăresc Poli de patru - cinci etape, văd că la fiecare joc încă doi-trei jucători spun adio, şi e greu pentru oricine să lucreze în astfel de condiţii", a declarat Leo Grozavu după Poli Timişoara - Luceafărul 1-2.

GALERIE FOTO Poli Timişoara - Luceafărul Oradea 1-2 / Suporterii alb-violeţi: "Ăsta nu e fotbalul nostru!"

„Mă bucur pentru rezultat, pentru evoluţia echipei şi felicit jucătorii pentru efortul depus pe prima căldură sufocantă de anul acesta. Sunt trei puncte preţioase, suntem într-un moment bun şi sper să profităm cât mai mult", a mai spus tehnicianul bihorenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite