Artizanul promovării Politehnicii Timişoara, ofertat din primele trei eşaloane fotbalistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Meritul lui Valentin Velcea este cu atât mai mare cu cât performanţa a fost obţinută cu o echipă în degringoladă, cu aproape un lot întreg de fotbalişti plecaţi în ultimul an şi cu jucătorii rămaşi neplătiţi şi demotivaţi din cauza problemei dosarului de licenţiere.

Odată cu etapa din week-end-ul trecut, Politehnica a trecut chiar pe locul întâi în clasamentul seriei a doua din liga secundă, după ce a mijlocul săptămânii trecute îşi asigurase matematic promovarea. "Am citit şi eu că aş putea ajunge la Rapid, dar nu am vorbit cu nimeni de acolo. E o idee onorantă, în situaţia de acum, ce antrenor nu-şi doreşte să ajungă mai sus? Am avut oferte de la echipe din Liga 1 şi 2, chiar şi din Liga 3. N-am intrat în detalii cu nimeni, n-am spus nici da, nici nu, pentru că nu e corect să iau o decizie înainte de finalul campionatului", a spus Vali Velcea la emisiunea "Fotbal alb-violet".

Suporterii timişoreni au uitat pentru un weekend de necazuri şi s-au distrat la Cupa Prieteniei Druckeria

Nici cu conducerea clubului bănăţean discuţiile nu au fost mai concrete, Vali Velcea menţionând, totuşi, că, într-o conversaţie recentă cu Marian Iancu, preşedintele clubului ar fi spus că Poli va juca cel puţin în liga secundă. "Nu mi s-a făcut o ofertă de prelungire, dar am vorbit cu conducerea despre vacanţă, despre program. Era normal să fie aşa, pentru că eu sunt acum aici", a declarat antrenorul alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite