Juniorii A ai Politehnicii Timişoara s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele clubului timişorean sunt depăşite cu brio de tinerii fotbalişti, care au arătat încă o dată că îşi merită locul printre cei mai buni din ţară. În semifinale, Poli Timişoara joacă pe 15 mai, la Mogoşoaia, cu Chindia Târgovişte.

Iulian Vântură, cu golurile marcate în minutele 2 şi 40, a fost omul decisiv în victoria de astăzi, 2-0 cu Universitatea Cluj, care a pecetluit calificarea bănăţenilor din faza zonală a campionatului naţional de juniori A. Elevii lui Robert Fruşa au acces astfel în semifinale, acumulând maxim de puncte, 6, în turneul desfăşurat la Timişoara. În primele două emciuri, alb-violeţii au învins cu 5-0 Gaz Metan Mediaş şi cu 3-1 Gaz Metan Severin. Poli a jucat astăzi cu Ostafie - Belu, Bucşan, Oberşterescu, Zele - Coşovanu, Constantinescu, Artean, Lupancu - Vântură, Mucsi. Pe parcurs au mai intrat Precupan, Radosav, Pleşcan, Stănilă şi Opriş.

Chindia Târgovişte - Poli Timişoara 1-2 / Victorie importantă, obţinută în inferioritate numerică

„A fost ca o finală, ambele echipe aveau maximum de puncte, loturi valoroase, ambele sunt cluburi de tradiţie la nivel de copii şi juniori. Mă bucur că victoria a fost de partea noastră. Am tratat meciul cu cea mai mare seriozitate posibilă, iar asta s-a văzut pe teren. Îmi felicit copiii pentru dăruire, pentru ambiţie, pentru ceea ce am realizat astăzi. Drumul până la final mai are însă doi paşi. Sper să avem aceeaşi concentrare şi aceeaşi ambiţie în meciurile rămase. Avem o echipă valoroasă, cu jucători care în scurt timp pot face pasul la echipe de seniori. Să sperăm ca printre aceste echipe să se afle şi Poli Timişoara", a spus antrenorul Robert Fruşa, citat de druckeria.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite