Nae Manea: „Sper ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să promoveze împreună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Antrenorul echipei ardelene a declarat că se aştepta la o partidă grea în Banat şi este mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut, în condiţiile în care a avut şi un jucător eliminat.

„Ne aşteptam la o partidă grea şi rămân la părerea că Poli are un lot mai echilibrat şi mai valoros decât Gloria. Dar noi am reuşit un joc bun şi am reuşit să le punem probleme. Normal, când s-a rupt echilibrul numeric, lucrurile au luat o întorsătură nefericită pentru noi şi am fost egalaţi. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, am reuşit un rezultat foarte bun cu o echipă foarte bună. Am zis de la început că eu nu mă bat cu Politehnica Timişoara, noi nu putem să ne batem cu Politehnica. Pe mine mă interesează promovarea, iar regulamentul permite promovarea a două echipe", a declarat Nae Manea, care şi-a mărturisit simpatia pentru Timişoara fotbalistică şi pentru publicul de pe „Dan Păltinişanu".

„Sper să se găsească soluţii pentru Poli, ar fi păcat să nu promoveze, sper să intrăm braţ la braţ în Liga 1. La noi, din ce discuţii am avut cu conducerea, totul este în regulă", a mai spus Nicolae Manea.

Poli Timişoara - Gloria Bistriţa 1-1 / Derby-ul ligii secunde şi-a respectat blazonul

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite