Poli Timişoara rămâne încet-încet fără jucători, dar merge la Turnu-Severin să câştige

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Situaţia tot mai neagră a clubului nu i-a lăsat indiferenţi, iar cei mai "vocali" dintre aceştia nu mai fac parte din lotul primei echipe, fiind invocate motive disciplinare sau de formă sportivă. Poli joacă mâine, de la ora 18.00, cu Gaz Metan Severin.

"Mergem la Severin în aceeaşi postură, de fotbalişti profesionişti care vor încerca să aibă o atitudine pozitivă, una care să aducă un rezultat favorabil. Avem nevoie de continuitate în acest sens, fiindcă ultimele două partide ne-au creat un disconfort prin cele doua semi-eşecuri de pe teren propriu. Am încredere că jucătorii se vor respecta în primul rând pe ei înşişi şi meseria lor. Am încredere că nu îmi vor înşela aşteptările", a spus antrenorul Vali Velcea înaintea plecării spre Severin.

Marian Iancu se pregăteşte să oprească în totalitate investiţiile la Poli Timişoara

Trei jucători importanţi până acum în acest sezon, portarul Lempets, Gorobsov şi Goga au fost lăsaţi acasă pentru această partidă. Pentru Lempets au fost invocate motive disciplinare, în timp ce jucătorii de câmp nu au fost reţinuţi în lot din motive sportive. "Starea de sănătate în lot este bună, nu avem probleme cu accidentările, aiar cest lucru este îmbucurător. Aş vrea ca până la final să nu mai avem necazuri din acest punct de vedere. Va apăra Kirev, iar portar de rezervă va fi Paul Iordache. Ceilalţi jucători sub 21 de ani vor fi cei pe care îi ştiţi, Belu-Iordache, Ilie, Fuchs, Dobriceanu", a mai spus Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite