Mircea Axente: "Asta e datoria mea de atacant, să înscriu la fiecare meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Axente, la balon
Mircea Axente, la balon

Poli Timişoara a avut o evoluţie încurajantă în primul meci oficial al anului, la Oradea, iar omul din lumina reflectoarelor a fost atacantul Mircea Axente, autorul celor două goluri în victoria cu 2-0.

FC Bihor - Poli Timişoara 0-2 / Început perfect de retur pentru alb-violeţi

Fotbalistul a mărturisit într-un interviu acordat la mijlocul acestei săptămâni, cu ocazia zilei sale de naştere, că şi-ar dori să marcheze 10 goluri în retur. "Dubla" din meciul cu FC Bihor este un început bun. "Mi-am dorit foarte mult să începem acest retur cu o victorie şi toţi băieţii cred că au jucat foarte bine, au făcut un meci bun, care ne dă speranţe în continuare. Asta e datoria mea de atacant, să înscriu la fiecare meci. Aveam un antrenor la juniori care îmi spunea mereu că un atacant îşi face datoria într-un meci doar dacă dă o pasă de gol, dă un gol sau scoate un penalty. Asta e ceea ce îmi doresc, să îmi fac datoria mereu", a spus Axente, citat de ProTV.

Antrenorul Vali Velcea a vut doar cuvinte de laudă pentru jucător. "Axente confirmă forma bună, e un băiat care s-a pregătit foarte, foarte serios, este cel mai aproape de poartă, mă bucur pentru el şi pentru toţi colegii lui că au reuşit să concretizeze ocaziile avute şi să ştiţi că nu întâmplător a dat gol şi în aproape fiecare meci amical din pregătiri", a declarat tehnicianul alb-violeţilor.

Acesta consideră că victoria de ieri înseamnă mult pentru moralul echipei sale. "Mă bucură această victorie. Este o victorie care ne-a ridicat şi mai mult moralul în această primă etapă din retur şi nu pot să nu evidenţiez spiritul de luptă al jucătorilor noştri. Felicit publicul bihorean care a strigat numele lui Poli Timişoara. Nu pot să nu evidenţiez şi suporterii noştri, care la rândul lor au venit în număr destul de mare şi ne-au susţinut şi aici", a mai spus Valentin Velcea.

Mircea Axente: "Cel mai mult îmi doresc să ia Poli licenţa"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite