Daniel Stanciu: "Perioada petrecută la Poli Timişoara fost o experienţă bună pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager sportiv al clubului alb-violet şi-a luat adio ieri de la oraşul de pe Bega. Acesta s-a declarat mândru de contribuţia pe care a avut-o în creerea unei echipe vicecampioane.

Fostul oficial a mărturisit că nu mai putea continua în condiţiile probabilei schimbări de conducere. "Timişoara merită să aibă un club de Liga I. Dacă revine, Poli poate ajunge în frunte. Nu mă mai simţeam ok ca poziţie în club. Viitorul nu suna bine pentru mine, îmi era greu să comunic cu jucătorii şi staff-ul în condiţiile actuale. Nu ştiu care mai era rolul meu în contextul negocieriilor dintre club şi autorităţi. Dacă clubul se redresează cu alţi acţionari, ar fi ciudat să mă regăsesc în noua conducere", a spus Daniel Stanciu.

"Am avut o discuţie cu Iancu, m-a convins să rămân până pe 31 martie, o dată am vrut să mă gândesc şi la mine. În vara lui 2010 am fost lăsat 100% să decid asupra echipei. Atât eu cât şi stafful tehnic nu avem nicio vină în retrogradarea echipei. Sportiv suntem şi acum vicecampioni. 30 de jucători, peste 80% la girul meu, trei antrenori Petrovic, Contra, Dusan. Jucători liberi, pe care nu s-au luat bani. Din păcate mulţi au scos la iveală doar trei incidente, cu Chivorchian. Stupar şi Sepsi. Cu Sepsi specific că a fost doar un incident verbal", a declarat fostul manager sportiv al clubului bănăţean.

Stanciu a mărturisit că experienţa de la Timişoara l-a maturizat. "Poli are şi acum o echipă bună, are nevoie de o infuzie şi să obţină acea licenţă. Sunt jucători neplătiţi, e starea aceasta de incertitudine. Nici n-am discutat de datoriile mele, nu am fost dat afară de Marian Iancu, a venit din partea mea, el m-a susţinut peste aşteptările mele. A fost o experienţă bună pentru mine. Am avut de-a face cu tot felul de probleme neobişnuite, m-am maturizat. Mi-am demonstat mie cum aş putea organiza un club, m-am implicat în partea de marketing, pentru Liga a II-a au fost destui sponsori, am făcut acţiuni inedinte, sunt şi acţiuni umanitare", a încheiat managerul care va activa de acum, probabil, la FC Vaslui.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite