Fotbaliştii alb-violeţi şi-au făcut datoria pe teren. Pentru Poli Timişoara urmează „meciul" din birouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa bănăţeană a câştigat şi al doilea meci din retur şi rămâne în fruntea clasamentului. În următoarea săptămână vom afla dacă alb-violeţii vor putea juca în Liga 1 în sezonul următor.

Antrenorul Valentin Velcea s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida din această seară cu ALRO Slatina, în special de cei tineri. „Parcursul nostru în ceea ce priveşte obiectivul este bun. Este adevărat că în anumite momente jocul a suferit, dar de cele mai multe ori am controlat partida şi cred că s-a văzut care este echipa mai experimentată, mai cu personalitate şi mai cu poftă de joc. Cu un om mai puţin, după o greşeală cauzată de o neînţelegere, ţin să menţionez că am jucat cu trei jucători sub 21 de ani, ei au făcut faţă cu brio", a declarat tehnicianul la finalul partidei.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că întreaga echipă aşteaptă cu sulfetul la gură rezolvarea situaţiei clubului. „Este o nouă gură de oxigen în faţa a ceea ce urmează. Sportiv cred că am demonstrat că nu merităm să fim lăsaţi singuri", a mai spus Vali Velcea.

GALERIE FOTO Poli Timişoara - ALRO Slatina 2-0 / Bănăţenii câştigă şi rămân pe primul loc

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite