Adrian Stoicov: „Sunt mulţumit de jocul băieţilor, singura problemă este că nu am înscris"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Stoicov, antrenor secund Poli Timişoara
Adrian Stoicov, antrenor secund Poli Timişoara

Proaspăt „uns" antrenor secund, Stoicov apreciază modul în care fotbaliştii s-au prezentat în meciul de azi cu Unirea Alba Iulia, însă rezultatul, 0-0, nu-l mulţumeşte.

„Îmi pare rău că nu am reuşit să debutez cu o victorie pe bancă. Am avut multe ocazii, însă n-am reuşit să marcăm. Concentrarea jucătorilor a lăsat de dorit şi s-a terminat egal. Am ţinut legătura prin telefon cu Vali Velcea, de sus altfel se vede jocul. Ştiam că Unirea vine să se apere, s-au pus pe două linii. Per ansamblu sunt mulţumit de jocul băieţilor, singura problemă este că nu am înscris", a spus Adrian Stoicov care, în paralel cu activitatea de „secund" al lui Vali Velcea, va antrena în continuare şi echipa secundă a clubului.

GALERIE FOTO Poli Timişoara - Unirea Alba Iulia 0-0 / Bănăţenii nu reuşesc să câştige un meci pe care l-a dominat în totalitate

Tehnicianul a explicat şi absenţa din primul unsprezece a unor jucători importanţi. „Goga nu joacă mai mult pentru că pregătirea din timpul săptămânii nu este la nivelul aşteptat. Nu ştiu dacă nu vrea sau nu poate, nu pot să vă spun motivul. Poate a fost mai afectat decât alţii de situaţia actuală a clubului, dar nu este un jucător foarte comunicativ, să ne spună exact ce-l supără. Scutaru a fost accidentat în meciul cu Bistriţa, iar Gorobsov a jucat mai slab meciul trecut", a mai spus Adi Stoicov.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite