Suporterii Politehnicii Timişoara, mediatori între autorităţile locale şi conducerea echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia critică în care se află clubul de fotbal, la mai puţin de o lună înaintea termenului limită pentru dosarul de licenţiere pentru sezonul următor, i-a determinat pe bănăţenii din Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria" să îşi asume rolul de mediator între club şi autorităţile locale.

"Druckeria face un apel la dialog şi comunicare între toţi cei implicaţi în subiectul Politehnica Timişoara: autorităţi locale, conducerea clubul, Universitatea Politehnica din Timişoara şi suporteri. În acest sens invităm public reprezentanţii instituţiilor sau societăţilor mai sus menţionate, marţi, 6 martie, la o întâlnire «de familie», în urma căreia ne aşteptăm la o rezolvare de urgenţă a situaţiei în care se află Politehnica Timişoara şi fotbalul timişorean", au spus fanii alb-violeţi, într-un comunicat postat pe site-ul asociaţiei.

Au fost invitaţi, din partea clubului, Marian Iancu şi Gheorghe Chivorchian, iar din partea autorităţilor locale Adrian Orza, Viorel Şerban, Constantin Ostaficiuc, Nicolae Robu şi Titu Bojin. Primii trei au confirmat deja prezenţa la discuţii.

Cu mai puţin de o lună înaintea depunerii dosarului de licenţiere pentru sezonul următor, clubul alb-violet are în continuare datorii care nu-i vor permite să obţină dreptul de a juca în primul eşalon, chiar dacă locul ocupat în Liga a II-a va fi unul promovabil.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite