Premieră istorică: Recaşul are pentru prima dată o echipă de fotbal în liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ACS Recaş, clubul din mica localitate timişeană celebră pentru vinurile produse acolo, a promovat în stil de mare echipă, învingând în ultima etapă a seriei a cincea din Liga 3 satelitul Politehnicii Timişoara cu 7-0.

Golurile meciului care s-a dovedit a fi o adevărată sărbătoare au fost înscrise de Trandu, Şeroni, Szekely (trei), Enciu şi Nanu. La pauză, tabela arăta un neverosimil 6-0, mai ales că Poli 2 Timişoara arătase că poate încurca echipe mai bine cotate, cum s-a întâmplat în etapele precedente.

Astfel, ACS Recaş devine prima echipă timişeană promovată în Liga 2 în ultimii patru ani, de la Fortuna Covaci, care a reuşit această performanţă în 2009. Artizanul succesului a fost antrenorul Cosmin Petruescu. Tehnicianul a venit la Recaş acum aproape patru ani, când echipa era în liga a patra şi, cu o întrerupere de aproximativ un sezon, timp în care a pregătit chiar adversarul de ieri, a construit echipa din Recaş care acum a reuşit o promovare istorică. Petruescu nu este la prima "ispravă" de acest gen, tânărul lugojean urmând acelaşi traseu şi cu Auxerre Lugoj, în sezonul 2005-2006.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite