Pantilimon a obţinut permisul de muncă şi poate juca pentru Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cetăţenii" au anunţat finalizarea transferului lui Costel Pantilimon, inclusiv obţinerea permisului de muncă, iar fotbalistul a acordat primul său interviu în calitate de jucător al echipei Manchester City chiar pentru site-ul oficial al clubului englez.

Aceasta a fost joi ştirea principală pe pagina de internet a celor de la City, iar portarul transferat de britanici la Poli Timişoara s-a declarat impresionat de anvergura clubului la care a ajuns. „Îmi amintesc o echipă Manchester City foarte puternică în cele două întâlniri pe care le-am avut anul trecut, când jucam la Poli Timişoara, o echipă cu jucători puternici, un antrenor bun şi o organizare foarte bună. E ciudat să joc acum alături de jucătorii pe care i-am înfruntat, dar mă bucur foarte mult că am ajuns aici. Abia acum mi-am dat seama cât de mare este acest club, am făcut cunoştinţă cu jucătorii, am văzut cum merg treburile aici. Am urmărit Manchester City în sezonul trecut şi că am fost impresionat de echipă şi de jucători. Sper ca acum să fie rezultate şi mai bune", a spus Costel Pantilimon într-o engleză fluentă.

„Panti" nu se teme de concurenţă şi speră să înveţe cât mai multe de la Joe Hart, portarul titular. „Ştiu că Joe Hart este un portar foarte bun, este numărul unu în echipa naţională a Angliei. Este un jucător puternic şi mă bucur să fiu în aceeaşi echipă cu el. Sper să învăţ cât mai multe alături de el şi de ceilalţi colegi, să progresez ca jucător", a declarat Pantilimon.

Acesta a vorbit şi despre primele zile petrecute în Anglia. „Cel mai ciudat lucru pentru mine este circulaţia pe partea stângă a drumurilor. Iar vremea este un pic mai rece decât acasă, dar asta e mai bine pentru fotbal. În primul rând vreau să învăţ câte ceva despre Manchester, îmi place să ştiu totul despre oraşul în care stau", a mărturisit fostul jucător alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite