Conducerea Alcatel-Lucent România se va schimba în luna august!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Petolea
Florin Petolea

Reprezentanţii Alcatel-Lucent România au anunţat că se pregăteşte o schimbare a conducerii. Astfel, de la 1 august, actualul director general Raoul Ros va fi înlocuit de Florin Petolea. Ros conduce Alcatel-Lucent România din anul 2009, atunci când timişoreanul Dan Bedros a decis să părăsească Altcatelul.

Începând de la 1 august 2012, Florin Petolea este numit Director General pentru Alcatel-Lucent România. Raoul Ros, în prezent Director General pentru Alcatel-Lucent România din 2009, va prelua o nouă pozitie la sediul central al companiei şi se va ocupa de dezvoltarea şi coordonarea activităţii partenerilor şi a canalelor de distribuţie ale companiei Alcatel-Lucent în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

„Sunt bucuros  să preiau aceasta importantă responsabilitate în cadrul companiei în care m-am format şi în care lucrez din 1992. Obiectivul meu principal va fi continuarea dezvoltării relaţiei de parteneriat pe care o avem cu clienţii noştri. Doresc să le punem la dispoziţie  atât expertiza pe care Alcatel-Lucent o are la nivel internaţional cât şi la experienţa celor peste 1500 de specialişti pe care îi avem în România“, a declarat viitorul director, Florin Petolea.

Raoul Ros, director Alcatel, a venit din Vietnam

Florin Petolea are o experienţă de peste 20 de ani în sectorul telecomunicaţiilor. Aproape întreaga sa carieră este legată de Alcatel-Lucent, companie în care a ocupat de-a lungul timpului diverse poziţii în operaţiuni, asistenţă clienţi şi vânzări. În vârstă de 44 de ani, Florin este căsătorit şi are 2 copii. Printre pasiunile sale se numără  tenisul de câmp şi radioamatorismul.

Micul district business din Timişoara atrage mari companii

Raoul Ros l-a înlocuit în 2009 pe timişoreanul Dan Bedros, care a decis atunci să părăsească Alcatel-Lucent. Bedros a convins Alcatel, în prima parte a anilor `90, să investească la Timişoara. Subsidiara din Banat s-a dezvoltat constant sub conducerea lui Dan Bedros până când a ajuns să înghită filialele din Europa de Sud-Est, toate operaţiunile multinaţionalei franceze în această zonă fiind conduse de la Timişoara.

Despre Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent este un partener de încredere pentru furnizorii de servicii, companii şi autorităţi din întreaga lume, oferind soluţii pentru servicii de comunicaţii voce, date şi video destinate utilizatorului final. Compania este lider în reţele de bandă largă fixe, mobile şi convergente, tehnologie IP, aplicaţii şi servicii. Multinaţionala are operaţiuni în peste 130 de ţări. Alcatel-Lucent a avut în 2008 venituri de aproape 17 miliarde de euro şi este înregistrată în Franţa cu biroul central la Paris.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite