Pregătiri pentru un festival ameţitor! În localitatea Sânpetru Mare din Timiş va avea loc „Festivalul Rachiului“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: adevarul.es
FOTO: adevarul.es

Specialităţi la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi pahare pline, acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie a doua ediţie a „Festivalului Rachiului“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, în localitatea Sânpetru Mare.

Pentru concursul „ Cel mai bun rachiu ", înscrierea concurenţilor se va face la organizatori, în ziua festivalului, până la ora 15.00. Singura condiţie- rachiul să fie din prune! Mai apoi, organizatorii contează pe o concurenţă de nedescris la concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie", „Aruncarea bolovanului" sau „Alergatul  în sac".

La festival vor participa ansamblurile AKUD Mladost Timişoara, Plavi Delia Sânpetru Mare, precum şi ansambluri din Srpska Crnja şi Dolove (Serbia), precum si renumiţii trubaci-fanfara din Nis, Serbia. Punctul forte al spectacolului se anunţă a fi un concert extraordinar al lui Darko Filipovic - Zvezda Granda.

Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva sponsori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite