Se apropie Festivalul Sziget din Budapesta! Află cât te costă intrarea şi ce variante de bilete ai!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare an, la festival vin oameni din toată lumea. FOTO: sziget.hu
În fiecare an, la festival vin oameni din toată lumea. FOTO: sziget.hu

În fiecare an, tot mai mulţi români aleg să facă o excursie în Ungaria, în perioada Festivalului Sziget de la Budapesta. Cei mai mulţi vin din Vestul ţării şi, dacă apucă să meargă într-un an, vor reveni cu siguranţă şi la ediţiile următoare. Vă prezentăm mai jos cât costă intrarea la festival, în funcţie de numărul de zile pe care doriţi să le petreceţi în Budapesta.

A 20-a ediţie a Festivalului Sziget va avea loc pe insula Obuda din Budapesta, în perioada 6-13 august. Cei care nu şi-au cumpărat deja biletele de intrare trebuie să ştie că au ratat o perioadă în care s-au făcut reduceri însemnate de preţuri. Astfel, dacă înainte de 1 mai un bilet pentru o săptămână, cu campare inclusă, costa 195 de euro, acum trebuie să scoată din buzunar 225 de euro. Cei care vor să stea doar cinci zile vor plăti 195 de euro, dar de această dată nu este inclusă camparea, nici posibilitatea de a face duş pe insulă.

Nume noi la Sziget: The XX, Ana Calvi şi Paolo Nutini

Biletele pentru o singură zi costă 45 de euro, cu două excepţii: pentru ziua 0 preţul este 28 de euro, iar pentru ziua -1 costă 24 de euro. În cazul biletelor pentru o singură zi, nu există posibilitatea de a campa sau de a face duş pe insulă, exceptând cazul în care o persoană are bilet pentru două zile consecutive.

Timişorenii pot să-l vadă pe faimosul rapper Snoop Dogg în Ungaria

Organizatorii festivalului mai pun la dispoziţie un bilet special numit „VIP Camping". Este vorba de un bilet suplimentar, care costă 120 de euro şi este valabil doar împreună cu biletul cu campare inclusă. Oferă o serie de facilităţi: piscină, spaţiu pentru depozitarea bagajelor, seifuri, spaţiu pentru încărcarea telefoanelor, internet sau spălătorie.

Toate biletele se pot cumpăra online, de pe site-ul festivalului.

Placebo, cap de afiş la Festivalul Sziget din această vară

Este oficial! Trupa americană The Killers va cânta la Sziget în această vară!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite