Filme pe pâine la Timişoara, la a treia ediţie a Festivalului Cinecultura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul Festivalului Cinecultura
Afişul Festivalului Cinecultura

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul de film „Cinecultura" invită publicul timişorean să vizioneze o serie de pelicule distinse cu premii la nivel internaţional, unele dintre ele în premieră în România.

De luni şi până vineri, în Aula Magna „Ioan Curea" a Universităţii de Vest sau în Galeria „Mansardă" din cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara, cinefilii pot viziona nu mai puţin de 12 pelicule. Festivalul începe în această seară cu filmul româno-maghiar Din dragoste, cu cele mai bune intenţii şi continuă astăzi, de la ora 16.00, cu pelicula egipteană Le Destin, la Facultatea de Artă. De la ora 18.00, în Aula Magna a Universităţii de Vest, rulează filmul sârbesc Ivkova slava, iar de la 20.00 Labirintul lui Pan.

Miercuri se proiectează doar în Aula Magna, începând cu ora 18.00, Moartea lui Carlos Gardel (Portugalia) şi Simon Konianski (Franţa). Joi, de la ora 16.00, la Galeria "Mansardă" rulează filmul iranian Offside, iar în Aula Manga, de la ora 18.00, Paralele Încrucişate (Armenia) şi Fugi dacă poţi (Germania).

Ultima zi a festivalului programează pelicula Central do Brasil, ora 16.00, la Facultatea de Arte, iar în Aula Magna rulează Falsificatorii de bani (Germania), de la ora 18.00, urmat de Căsătorii şi alte dezastre (Italia). Intrarea este liberă în toate zilele festivalului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite